Liesbeth Arends is bestuurslid van Sporting’70, vrouwenvoetbal is haar portefeuille.
Vanaf seizoen 2019-2020 schrijft zij onregelmatig een blog op de website van Sporting over voetbal in de ruimste zin van het woord.

donderdag 19 mei 2022

Post Corona, een weerbare club

 Wat een genot om weer te zien: volle velden en een volle kantine. Hoe anders was dat de afgelopen twee coronajaren. Nu staan leden en vrijwilligers weer achter de bar en in de keuken, spelen groepjes jong en oud potjes kaart, dansen meiden (en soms een jongen) gewoon omdat het leuk is en weer kan, staat het bestuur voor, maar vaak ook achter de bar, juichen groepjes die een ander spelletje doen en hoor je enerverende gesprekken en ontspannen gelach, maar vooral voel je dat er weer zin in de toekomst is. Want de toekomst liegt er niet om bij Sporting. Zowel bij de mannen als vrouwen, meisjes- en jongensteams staan kampioenen klaar en vinden promoties plaats, het seizoen kan niet beter worden afgesloten: voetballenen dan ook nog winnen. 

Wat mij persoonlijk heel blij maakt is hoeveel meiden en vrouwen je weer op Sporting ziet. Er is een beweging gestart en die stopt niet. Het gemak waarop jongens en meiden op ons sportcomplex met elkaar omgaan is hoopgevend voor de toekomst. Vanaf mei dragen de meiden van Reflex Training daar ook aan bij. De samenwerking tussen Sporting en de vrouwen van Reflex is definitief. Dat betekent dat iedereen vanaf nu kan kennismaken met wat betere weerbaarheid op en naast het veld met je doet. Welkom Synthia, Anna en Nadia van Reflex, ik hoop dat iedereen jullie leert kennen en hoe leuk jullie trainingen zijn en vooral, hoe belangrijk weerbaarheid is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.